Étkezés

2018. november 12. – november 16.

Tízórai: fonott kalács, margarin

Ebéd: húsgombócleves, nudli, gyümölcs

Uzsonna: rozsos zsemle, margarin, felvágott

Tízórai: zsemle, kenőmájas, uborka

Ebéd: zöldséges tarhonyaleves, zöldborsófőzelék, sült virsli, kenyér

Uzsonna: margarin, méz, kifli

Tízórai: szezámos kifli, trappista sajt, margarin

Ebéd: brokkolikrémleves, sült csirkecomb, burgonya, káposztasaláta

Uzsonna: korpás kifli, vajkrém, paprika

Tízórai: zsemle, margarin, csemege felvágott, lila hagyma

Ebéd: kertész leves, tökfőzelék, sertéspörkölt, kenyér, tejszelet

Uzsonna: tökmagos zsemle, zöldfűszeres túró, retek

Tízórai: zsemle, felvágott, margarin, zöldség

Ebéd: palócleves, pizzás csiga, gyümölcs

Uzsonna: korpás kifli, joghurt